Dysonin maailmanlaajuinen tietosuojakäytäntö

toukokuu 2018

Johdanto 

Dyson on sitoutunut varmistamaan, että henkilötietosi on suojattu ja että niitä ei koskaan käytetä väärin.

Tietosuojakäytännössämme kerrotaan, mitä henkilötietoja keräämme, miksi keräämme niitä, kuinka käytämme niitä, kuinka voit kontrolloida omia henkilötietojasi ja mitä toimenpiteitä noudatamme henkilötietojesi suojaamiseksi. Tietosuojakäytäntöä sovelletaan henkilötietoihin, joita keräämme Dysonin verkkosivustojen, Dysonin sovellusten (mukaan lukien Dyson Link) ja verkkoyhteyslaitteidemme (selitetty tarkemmin jäljempänä) kautta. Lisäksi sitä sovelletaan henkilötietoihin, joita keräämme henkilökohtaisesti Dysonin jälleenmyyntiliikkeissä ja tiskeillä ja tapahtumissa.

Antamalla meille henkilötietojasi ja jatkamalla verkkosivustojemme, sovellustemme ja verkkoyhteyslaitteidemme käyttöä vahvistat, että olet lukenut ja ymmärtänyt tämän tietosuojakäytännön. Otamme vastuun henkilötiedoista, joita sinusta keräämme. Pyrimme käyttämään läpinäkyviä menettelytapoja niiden käsittelyssä ja annamme sinulle mahdollisuuden kontrolloida henkilötietojasi.

Tässä tietosuojakäytännössä viitatessamme ”Dysoniin” tai ”meihin” (kaikissa taivutusmuodoissa) tarkoitamme Dyson-konsernin yhtiötä tai yhtiöitä, jotka tarjoavat sinulle Dysonin verkkosivustot, sovellukset ja verkkoyhteyslaitteet tai jotka ovat vastuussa oman maasi myymälöistä, tiskeistä ja tapahtumista. Tiedot siitä, mikä Dyson-konsernin yhtiö tai mitkä yhtiöt ovat ensisijaisesti vastuussa sinulta kerätyistä henkilötiedoista, löytyvät tämän tietosuojakäytännön lopussa olevasta liitteestä kohdasta ”Henkilötiedoista vastuussa oleva Dyson-konsernin yhtiö” [samasta kohdasta löytyvät myös Dysonin tietosuojavaltuutettujen yhteystiedot]. Tässä tietosuojakäytännössä viitatessamme ”Dyson-konserniin” tarkoitamme kaikkia Dyson-konsernin yhtiöitä.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa tai jokin asia askarruttaa sinua liittyen tähän tietosuojakäytäntöön tai siihen, miten Dyson käsittelee henkilötietojasi, lähetä sähköpostia tietosuojatiimillemme osoitteeseen privacy@dyson.com.

Tietosuojaperiaatteet

Tietosuojakäytännöt voivat olla monimutkaisia. Olemme yrittäneet tehdä omastamme mahdollisimman selkeän ja helppokäyttöisen. Olemme myös tiivistäneet alla eriteltyihin tietosuojaperiaatteisiin tavat, joilla me Dysonilla käsittelemme henkilötietojasi. Nämä periaatteet osoittavat, että olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja käsittelemään henkilötietojasi oikein ja niin kuin olettaisit niitä käsiteltävän.


Dysonilla me toimimme seuraavasti:

  1. Pyydämme tai keräämme vain henkilötietoja, joita tarvitsemme palveluiden, tuotteiden ja asiakkaidemme odottamien kokemusten tarjoamiseen ja parantamiseen.
  2. Annamme sinun kontrolloida henkilötietoja, joita säilytämme sinusta, varmistaaksemme, että tiedot ovat paikkansapitäviä ja vastaavat mieltymyksiäsi.
  3. Varmistamme, että henkilötietosi pysyvät aina suojattuina.
  4. Kerromme rehellisesti ja läpinäkyvästi säilyttämiemme henkilötietojen käytöstä.
  5. Käytämme henkilötietojasi ainoastaan siihen tarkoitukseen, johon annoit meille luvan.
  6. Emme koskaan myy henkilötietojasi, ja luovutamme niitä vain tietosuojakäytännössämme eritellyissä tilanteissa tai kun pyydät meitä tekemään niin.
  7. Kunnioitamme valintojasi ja ilmoitamme sinulle tärkeistä henkilötietoihisi tai niiden käyttöön vaikuttavista muutoksista
  8. Otamme vastuun henkilötiedoista, joita säilytämme sinusta.
Lue lisää Lue vähemmän
Laajenna lukea täydellisen Dyson yksityisyyden suoja
Collapse yksityisyyden suoja
  • Mitä henkilötietoja keräämme?
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Emme ole kiinnostuneita keräämään kaikkia henkilötietojasi. Tärkein syy henkilötietojen keräämiseen on sinun ja asiakkaidemme odottamien palveluiden, tuotteiden ja kokemusten tarjoaminen ja parantaminen.

    Henkilötiedot määritellään hieman eri tavoin eri maissa. Voidaksemme taata yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojauksen määrittelemme henkilötiedoiksi kaikki tiedot, joista sinut tai toinen henkilö voidaan tunnistaa.

    Keräämme henkilötietojasi usealla eri tavalla. Tässä kohdassa kuvailemme erilaiset tavat, joilla keräämme henkilötietojasi ja joilla kyseisiä henkilötietoja käytetään. Saat yksityiskohtaisempia tietoja henkilötietojesi käytöstä kohdasta ”Kuinka käytämme henkilötietojasi?”.



    Meille antamasi tiedot


    Keräämme henkilötietoja, jotka annat meille ottaessasi meihin yhteyttä tai käyttäessäsi verkkosivustojamme, sovelluksiamme, sähköpostia, puhelinta, käydessäsi henkilökohtaisesti myymälöissämme, tiskeillämme tai tapahtumissamme tai muulla tavoin.

    Annat meille henkilötietojasi esimerkiksi ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme, tehdessäsi tilauksen, rekisteröidessäsi takuun, vastatessasi kyselytutkimukseen, osallistuessasi kilpailuun, päivittäessäsi asetuksiasi ja tilisi tietoja, käyttäessäsi Dyson-sovellusta tai arvostellessasi tuotteitamme verkkosivustollamme.

    Näissä tilanteissa saatat antaa meille seuraavia henkilötietoja: nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutietosi. Joissakin tilanteissa tarvitsemme näitä tietoja voidaksemme tarjota sinulle pyytämäsi tuotteen tai palvelun. Tarvitsemme esimerkiksi maksutietosi ostaessasi tuotteen ja osoitteesi sen toimittamiseksi.

    Päivittäessäsi tilisi tietoja sinua pyydetään antamaan meille tietoja kotitaloudestasi, asunnostasi ja sen teknologiasta, allergioistasi ja kiinnostuksenkohteistasi sekä Dysonia koskevista mielipiteistäsi. Kaikkien näiden tietojen antaminen on vapaaehtoista, mikä tarkoittaa, että voit päättää, annatko niitä vai et. Voit myös pyytää meitä poistamaan ne milloin tahansa ottamalla yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostia maailmanlaajuiselle tietosuojatiimillemme osoitteeseen privacy@dyson.com.

    Jos haluat antaa meille toisen henkilön tietoja (jos olet esimerkiksi ostanut Dysonin tuotteen toiselle henkilölle tai haluat rekisteröidä toisen henkilön Dysonin sovellukseen), sinun on varmistettava kyseiseltä henkilöltä, että hän hyväksyy henkilötietojensa antamisen meille ja niiden käytön tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.



    Tiedot Dysonin tuotteista


    Antamiesi henkilötietojen ja Dysonin laitteen tietojen lisäksi me keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi, jotka saamme suoraan Dysonin verkkoyhteyslaitteista. Dysonin verkkoyhteystuote on Dysonin tuote, jossa on ”älytoiminto” ja joka mahdollistaa yhdistämisen internetiin ja jota voidaan käyttää Dysonin sovelluksen kautta.

    Keräämme tietoja siitä, miten käytät verkkoyhteyslaitteitamme (esimerkiksi milloin niitä käytetään ja kuinka kauan), ja tietoja tuotteiden reagoivuudesta ja niiden mahdollisista vioista.

    Joidenkin tietojen avulla, joita keräämme verkkoyhteyslaitteidemme ja sovellustemme käytöstä, voimme määrittää verkkoyhteyslaitteesi sijainnin. Erityisesti sinun on sallittava matkapuhelimesi (tai muun laitteen) paikannus, kun rekisteröit tuotteesi ensimmäistä kertaa (muuten emme pysty yhdistämään sitä). Sijaintisi on meille hyödyllinen tieto, jotta voimme ymmärtää ympäristöolosuhteet, joissa verkkoyhteystuotetta käytetään. Tämä auttaa meitä optimoimaan verkkoyhteystuotteen toiminnan.

    Jotkin verkkoyhteyslaitteet tai niiden tietyt ominaisuudet eivät toimi oikein ilman tiettyjen henkilötietojen keräämistä. Esimerkiksi Dyson 360 Eye -laitteen on kartoitettava kotisi huone, jotta se tietää, minne kulkea.



    Tiedot toiminnastasi verkossa


    Keräämme ja tallennamme rajoitetusti henkilötietoja ja joitakin nimettömiä, koottuja tilastotietoja kaikista verkkosivustojemme ja sovellustemme käyttäjistä riippumatta siitä, annatko tiedot aktiivisesti vai ainoastaan selaillessasi verkkosivustojamme tai käyttäessäsi sovelluksiamme. Keräämiämme tietoja ovat esimerkiksi käyttämäsi laitteen IP-osoite, selainohjelmisto, käyttöjärjestelmä, käyttöpäivämäärä ja -aika, sen verkkosivuston osoite, jolta siirryit verkkosivustollemme, ja tiedot verkkosivustommetai sovellustemme käytöstä.

    Käytämme näitä tietoja seurataksemme, kuinka hyvin verkkosivustomme ja sovelluksemme toimivat, kuinka niitä käytetään ja mitä käyttäjät hakevat eniten.

    Keräämme ja käsittelemme myös tietoja osallistumisesta mainoskampanjoihimme ja verkkomainontaamme omien verkkosivustojemme ulkopuolelle (esimerkiksi Google, YouTube ja sosiaalinen media). Nämä tiedot kerätään pääasiassa evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla.



    Evästeet


    Me käytämme evästeitä verkkosivustoillamme ja sovelluksissamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat laitteellesi verkkoselaimesi kautta. Evästeitä on käytetty 1990-luvun puolivälistä lähtien, ja ne ovat yksi internetissä eniten käytetyistä tekniikoista.

    Jotkin Dysonin käyttämistä evästeistä keräävät henkilötietojasi. Kaikkia kerättyjä henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jatkamalla verkkosivustojemme ja sovellustemme käyttöä hyväksyt, että laitteellesi asennetaan evästeitä.

    Evästekäytännöstämme saat lisätietoja esimerkiksi käyttämiemme evästeiden tyypeistä ja verkkosivustojemme evästeiden hallinnasta. Huomaathan, että emme tällä hetkellä vastaa jäljittämisen kieltäviin Do Not Track (DNT) -signaaleihin.



    Sähköpostiviestit


    Tuotteidemme tai palveluidemme käyttäjänä lähetämme sinulle asiakastukiviestejä sähköpostitse. Jos se sopii sinulle, haluaisimme pitää sinut myös ajan tasalla Dysonin toiminnasta, josta ajattelemme sinun olevan kiinnostunut, kuten uusimmista tuotteistamme, omistajille suunnatuista tarjouksista ja tulevista tapahtumista. Haluamme kuitenkin myös varmistaa, että lähetämme vain haluamiasi viestejä. Löydät lisätietoja yhteydenottoasetustesi päivittämisestä ja muuttamisesta sekä yhteydenottojemme lopettamisesta jäljempänä olevasta kohdasta ”Yhteydenottotapojemme muuttaminen”.

    Keräämme tietoja reagoimisestasi sähköposteihimme, kuten tietoja siitä, tulevatko viestit perille, avaatko ne, haluatko tietää lisää Dysonin toiminnasta (esimerkiksi napsauttamalla sähköpostin linkkiä) ja pyydätkö meitä lopettamaan yhteydenotot (napsauttamalla kaikissa sähköpostiviesteissä olevaa peruutuslinkkiä).

    Käytämme näitä tietoja sellaisenaan ja yhdistettyinä asiakasrekisteriisi (meille antamiisi tietoihin), jotta voimme varmistaa, että lopetamme tukipalveluviestien ja markkinointiviestien lähettämisen sitä pyytäessäsi. Käytämme tietoja myös tehdäksemme sähköposteistamme mahdollisimman mielenkiintoisia tarjoamalla sisältöä ja kokemuksia, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua sen perusteella, miten olet aiemmin reagoinut sähköposteihimme. Sinulla on kuitenkin oikeus estää tietojesi käyttö tähän tarkoitukseen (katso jäljempää oleva kohta ”Asetuksesi ja valintasi”).



    Sosiaalinen media


    Toimimme mielellämme kanssasi sosiaalisessa mediassa. Voit käyttää sosiaalista mediaa Dysonin tuotteita koskeviin yhteydenottoihin tai kertoaksesi kaikille, mitä mieltä olet omista Dyson-tuotteistasi. Seuraamme julkisia sosiaalisen median sivuja ja verkkosivustoja saadaksemme paremman käsityksen siitä, mitä meistä, tuotteistamme, teknologiastamme ja palveluistamme ajatellaan, ja tukeaksemme asiakkaita, jotka haluavat ottaa yhteyttä sosiaalisen median kautta.

    Sosiaalisen median sivuilta ja verkkosivustoilta (mukaan lukien Facebook, YouTube, Twitter, Pinterest, Line ja Snapchat) keräämämme tiedot sisältävät joskus henkilötietoja, jotka löytyvät verkosta ja ovat julkisesti saatavilla. Varmistamme, että käyttämämme tiedot joko tehdään nimettömiksi tai ovat asianmukaisesti jäljitettävissä niiden lähteen mukaan.

    Näillä verkkosivustoilla ja sosiaalisen median sivuilla on tyypillisesti omat tietosuojakäytäntönsä, joissa eritellään, kuinka ne käyttävät ja jakavat henkilötietojasi. Sinun tulisi tutustua näihin tietosuojakäytäntöihin huolellisesti ennen kyseisten sivustojen käyttämistä varmistaaksesi, että hyväksyt tavat, joilla henkilötietojasi kerätään ja käytetään.



    Myymälöissämme, tiskeillämme ja tapahtumissamme keräämme tiedot


    Voit antaa meille henkilötietojasi käydessäsi henkilökohtaisesti myymälässämme, tiskillämme ja tapahtumissamme. Näitä tietoja ovat esimerkiksi nimesi, yhteystietosi ja maksutietosi (katso edeltä kohta ”Meille antamasi tiedot”).

    Keräämme henkilötietojasi myös valvontakameroidemme, videoiden ja kuvien kautta. Valvontakameroita käytetään pääsääntöisesti turvatarkoituksiin. Joissakin myymälöissämme niitä voidaan kuitenkin käyttää asiakasvirran mittaamiseen (kuinka monta henkilöä myymälöissämme käy). Kuvaamme videoita ja otamme kuvia joissakin tapahtumissamme ja esittelyissämme (kuten avatessamme uuden myymälän). Käytämme kuvia ja videoita liiketoimintatarkoituksiimme (esimerkiksi julkaisemme niitä sosiaalisen median sivuillamme). Ilmoitamme valvontakameroiden käytöstä ja kuvaamisesta niissä myymälöissä, tiskeillä ja tapahtumissa, joissa niitä käytetään, jotta tiedät, että keräämme henkilötietojasi.

    Jos sinulla on WiFi tai Bluetooth käytössä puhelimessasi (tai muussa laitteessa) käydessäsi myymälässämme, tiskillämme tai tapahtumassamme, keräämme rajoitetusti henkilötietoja myös laitteesi kautta.



    Kolmannen osapuolen tietopalveluista keräämämme tiedot


    Keräämme kolmannen osapuolen tietopalveluista saatavia tietoja, mukaan lukien koottuja väestö- ja elämäntapatietoja, joiden avulla muodostamme käsityksen alueesi kotitalouksien suhteellisesta vauraudesta. Nämä tiedot auttavat meitä parantamaan käyttäjien kokemuksia tekemällä tarjouksia oikeaan aikaan ja antamalla sinulle paremmin kohdistettuja palveluita ja neuvoja.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Kuinka käytämme henkilötietojasi?
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Tärkein syy henkilötietojesi keräämiseen ja käyttämiseen on se, että voimme tarjota ja parantaa palveluita, tuotteita ja kokemuksia, joita odotat saavasi meiltä.



    Meille antamasi tiedot


    Käytämme meille antamiasi henkilötietoja seuraavilla tavoilla:


    • Kysymyksiisi ja pyyntöihin vastaamiseen.
    • Ollaksemme yhteydessä sinuun.
    • Tuotetuen ja palveluidemme tarjoamiseen.
    • Asiakastyytyväisyyskyselyihin: näin voimme tunnistaa, miten voimme parantaa palveluitamme ja tuotteitamme, ja parantaa kokemustasi, jos tarvitset asiantuntijamme apua.
    • Kertoaksemme sinulle Dysonin käytäntöjen ja käyttöehtojen muutoksista sekä muista asioista, joista meidän täytyy ilmoittaa sinulle.
    • Kertoaksemme sinulle muista tuotteistamme ja palveluistamme, jos se sopii sinulle.
    • Tarjotaksemme sinulle Dyson-tuotteitasi koskevia oleellisia palvelupäivityksiä.
    • Voidaksemme yksilöllistää ja parantaa tulevia ostoskokemuksiasi: voimme esimerkiksi esitellä tuotteita ja tarjouksia, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua, sekä verkkosivustoillamme että sovelluksissamme ja tietyillä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla (mukaan lukien sosiaalisen median alustat).


    Tiedot Dysonin tuotteista


    Käytämme henkilötietoja, joita keräämme Dyson-tuotteista ja -sovelluksista, yksinään ja yhdessä asiakastietojesi (tiedot, joita jaat kanssamme) kanssa seuraavasti: 


    • Tuotteidemme suorituskyvyn ja toimivuuden seurantaan, jotta voimme optimoida niiden toiminnan ja sinun käyttökokemuksesi. Haluamme erityisesti pystyä tunnistamaan tuotteessasi mahdollisesti ilmenevät ongelmat, jotta voimme kertoa niistä mahdollisimman pian (ja mahdollisesti jo ennen ongelman ilmenemistä).
    • Verkkoyhteyslaitteidemme käyttöäsi seurataan, jotta voimme optimoida laitteiden toiminnan ja sinun käyttökokemuksesi.
    • Verkkoyhteyslaitteidemme päivitysten ja palveluiden tarjoamiseen (mukaan lukien tuotteen ohjelmiston ja siihen yhdistettävän sovelluksen päivitykset ja parannukset).
    • Tuotteidemme, teknologiamme ja palveluidemme yleiseen parantamiseen.

    Haluamme myös pystyä seuraamaan verkkoyhteyslaitteidemme käyttöäsi, jotta voimme


    • yksilöllistää ja parantaa toimintaamme kanssasi tulevaisuudessa (esimerkiksi esittelemällä verkossa tuotteita ja tarjouksia, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua) ja
    • lähettää sinulle oleellisempia ja kiinnostavampia mainoksia, jos se sopii sinulle.

    Sinulla on oikeus estää verkkoyhteyslaitteidesi ja sovellusten käytön seuranta näitä tarkoituksia varten. Löydät lisätietoja käytön estämisestä jäljempää kohdasta ”Asetuksesi ja valintasi”.



    Tiedot toiminnastasi verkossa


    Käytämme verkkotoiminnastasi saatuja henkilötietojasi sellaisenaan ja yhdessä muiden sinulta keräämiemme henkilötietojen kanssa voidaksemme tunnistaa verkkosivustojemme tai sovellustemme osat, jotka eivät toimi odotetulla tavalla – tämän tarkoituksena on korjata puutteet ja tehdä verkkosivustoistamme ja sovelluksistamme parempia sinulle ja muille käyttäjille.

    Haluamme myös pystyä seuraamaan verkkosivustojemme ja sovellustemme käyttöäsi ja reagointiasi mainoskampanjoihimme ja verkkomainontaamme, jotta voimme:


    • yksilöllistää ja parantaa tulevia ostoskokemuksiasi (esimerkiksi esittelemällä tuotteita ja tarjouksia, joiden ajattelemme kiinnostavan sinua) ja
    • lähettää sinulle oleellisempia ja kiinnostavampia mainoksia, jos se sopii sinulle.

    Sinulla on oikeus estää se, että seuraamme verkkosivustojemme ja sovellustemme käyttöäsi ja mainoskampanjoihimme ja verkkomainontaamme reagointiasi näitä tarkoituksia varten. Löydät lisätietoja käytön estämisestä jäljempää kohdasta ”Asetuksesi ja valintasi”.



    Henkilötietojesi mahdolliset käyttötarkoitukset


    Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:


    • Voidaksemme avustaa Dysonin tuotteeseen tai takuihin liittyvissä riita-asioissa, vaatimuksissa tai tutkimuksissa.
    • Petosten havaitsemiseen ja estämiseen.
    • Lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseen.
    • Profilointiin ja tilastollisiin analyyseihin. Osana tätä toimintaa yhdistämme sinusta keräämiämme, eri luokkiin kuuluvia henkilötietoja. Yhdistämme esimerkiksi verkkotoiminnastasi kerättyjä tietoja meille antamiisi henkilötietoihin tai tietoihin Dysonin tuotteista, jotta voimme profiloida tai analysoida tilastollisesti tuotteiden suosiota ja Dysonin tuotteiden käyttöä sekä sinun toimintaasi käyttäessäsi Dysonin verkkosivustoa tai sovellusta. Sinulla on oikeus estää henkilötietojesi käsittely tällä tavoin. Löydät lisätietoja käytön estämisestä jäljempää kohdasta ”Asetuksesi ja valintasi”.


    Perustelumme sille, että käytämme henkilötietojasi tällä tavalla


    Joidenkin maiden tietosuojalait vaativat meitä ilmoittamaan niin kutsutun ”lakisääteisen perusteen” henkilötietojen käsittelylle. Karkeasti ottaen tämä tarkoittaa, että meillä on oltava laillinen perustelu henkilötietojesi käsittelyyn. Yleensä meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme


    • tarjota sinulle pyytämiäsi tuotteita ja palveluita ja
    • varmistaa tuotteidemme, verkkosivustojemme ja sovellustemme toimivan oikein ja odotuksiasi vastaavalla tavalla.

    Joskus henkilötietojesi käyttäminen ei kuitenkaan ole ehdottoman välttämätöntä tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseksi ja niiden virheettömän toiminnan varmistamiseksi. Näissä tilanteissa meillä on niin kutsuttu ”perusteltu syy” henkilötietojesi käsittelyyn. Perusteltu syymme voi olla jokin seuraavista:


    • petoksien havaitseminen ja estäminen
    • verkkosivustomme, sovelluksiemme, tuotteidemme ja IT-järjestelmämme suojaaminen
    • sen varmistaminen, että omat menetelmämme, toimintatapamme ja järjestelmämme ovat mahdollisimman tehokkaita
    • keräämiemme tietojen analysointi ja hyödyntäminen
    • markkinointikampanjoidemme ja mainoksiemme tehokkuuden määrittäminen
    • toimintaamme reagoimisesi ja ostoskokemustesi yksilöllistäminen ja parantaminen tulevaisuudessa.

    Määrittelemme tietyt meille antamasi henkilötiedot valinnaisiksi (esimerkiksi päivittäessäsi tilisi tietoja). Kerromme, kuinka käytämme näitä tietoja. Jos päätät antaa ne meille, hyväksyt tietojesi käytön kyseisellä tavalla. Voit pyytää meitä poistamaan nämä tiedot milloin tahansa ottamalla yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun tai lähettämällä sähköpostia maailmanlaajuiselle tietosuojatiimillemme osoitteeseen privacy@dyson.com.


    Lopuksi joissakin hyvin harvoissa tilanteissa meidän on käsiteltävä henkilötietojasi tietyllä tavalla, jotta voisimme täyttää lakisääteiset velvoitteemme. Yksi esimerkki näistä tilanteista on, että meitä pyydetään antamaan henkilötietojasi sääntelyviranomaisille tai lainvalvontaviranomaisille.


    Lopullinen syy henkilötietojesi käsittelyyn esittelemillämme tavoilla on se, että halumme suoraan tai välillisesti parantaa tuotteitamme, palveluitamme ja yleistä kokemustasi Dysonista yrityksenä. Riippumatta siitä, millä perusteella käsittelemme henkilötietojasi (onko se välttämätöntä tietyn tuotteen tarjoamiseksi vai onko meillä ”perusteltu syy”), varmistamme, että noudatamme lupaustamme suojata yksityisyytesi.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Dysonin yhteydenottolupaus
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Haluamme pitää sinut ajan tasalla uusimmista tuotejulkaisuistamme, omistajille suunnatuista tarjouksista, tulevista tapahtumista ja mahdollisuudesta kokeilla Dysonin uusia tuotteita. Tarjoamme sinulle ajoittain tietoa myös James Dyson Foundation -järjestöstä ja James Dyson Award -palkinto-ohjelmasta.


    Otamme yhteyttä usealla eri tavalla, kuten sähköpostitse, kirjeitse, tekstiviestein, sovelluksen sisäisillä ja push-ilmoituksilla, sosiaalisen median alustoilla ja puhelimitse, mutta vain niin halutessasi. Haluamme viime kädessä varmistaa, että olet tyytyväinen meiltä saamiisi yhteydenottoihin.


    Siksi me lupaamme seuraavaa:


    • Lähetämme sinulle markkinointiviestejä (mukaan lukien tietoja James Dyson Foundation -järjestöstä ja James Dyson Award -palkinto-ohjelmasta) vain, jos olet ilmoittanut sen sopivan sinulle.
    • Annamme Dyson-konsernin toisen yhtiön lähettää sinulle markkinointiviestejä vain, jos olet ilmoittanut sen sopivan sinulle.
    • Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kenellekään Dyson-konsernin ulkopuoliselle taholle tämän omia markkinointitarkoituksia varten.
    • Annamme sinulle mahdollisuuden lopettaa asiakastuki- ja markkinointiviestit milloin tahansa.
    Lue lisää Lue vähemmän
  • Dysonin omistajatuki
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Saatamme ajoittain käyttää henkilötietojasi avustaaksemme sinua omistamiesi Dyson-tuotteiden kanssa. Annamme tukea usean eri kanavan kautta, kuten sähköpostitse, kirjeitse, tekstiviestein, puhelimitse ja sovellusten sisäisillä ja push-ilmoituksilla.


    Tuotteidemme tai palveluidemme käyttäjänä lähetämme sinulle seuraavia asiakastukiviestejä:


    • hyödyllisiä tietoja käyttämästäsi Dyson-tuotteesta tai Dyson-palvelusta
    • muistutuksia Dyson-tuotteesi hoitotoimenpiteistä optimaalisen toimivuuden ylläpitämiseksi
    • ilmoituksia suositelluista sovellus- tai ohjelmistopäivityksistä tai -parannuksista, joiden uskomme parantavan tuotteesi suorituskykyä
    • tietoa siitä, miten ja mistä saat tarvittaessa Dysonin asiantuntijan apua
    • tietoja Dyson-tuotteesi takuusta
    • tärkeitä ilmoituksia tuotteen turvallisuudesta tai markkinoilta pois vetämisestä
    • palautepyyntöjä suoriutumisestamme, kun olet käyttänyt Dysonin tuotetta tai palvelua.

    Lähetämme sinulle asiakastukiviestejä, ellet muuta asetuksiasi tai kerro meille, ettet enää halua vastaanottaa asiakastukiviestejämme. Seuraavassa kohdassa on lisätietoja siitä, kuinka tämä tehdään.


    Jos tietosi muuttuvat, kerro siitä meille, jotta saamme jatkossakin yhteyden sinuun.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Tuotteitamme, palveluitamme ja asiakastukeamme koskevien viestiasetusten muuttaminen
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Lähetämme sinulle markkinointiviestejä vain, jos olet ilmoittanut sen sopivan sinulle.

    Voit muuttaa yhteydenottotapojamme seuraavasti:



    Yhteydenottojen aloittaminen


    Jos et ole aiemmin pyytänyt meitä lähettämään sinulle markkinointiviestejä, voit pyytää meitä aloittamaan yhteydenotot (kutsutaan myös tilaukseksi) seuraavasti:


    • Ota yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun ja kerro, että haluaisit vastaanottaa yhteydenottoja meiltä.
    • Kirjaudu tilillesi verkkosivustollamme ja muuta asetuksiasi ja tietojasi.


    Asetustesi muuttaminen


    Jos olet aiemmin ilmoittanut haluavasi, että otamme yhteyttä sinuun (”tehnyt tilauksen”), mutta haluat muuttaa tai päivittää yhteydenottotapaamme, voit päivittää asetuksesi seuraavasti:


    • Ota yhteyttä Dysonin asiakaspalveluun ja kerro, että haluat muuttaa tai päivittää yhteydenottotapojamme.
    • Kirjaudu tilillesi verkkosivustollamme ja muuta asetuksiasi ja tietojasi.


    Tilauksen/yhteydenottojen lopettaminen


    Jos haluat meidän lopettavan markkinointi- tai asiakastukiviestien lähettämisen sinulle (kutsutaan joskus ”tilauksen lopettamiseksi”), voit tehdä sen milloin tahansa seuraavasti:


    • Ota yhteyttä maasi Dysonin asiakaspalveluun ja kerro, ettet enää halua saada kyseisiä yhteydenottoja.
    • Käytä kaikissa sähköpostiviesteissämme (kaikissa markkinointi- ja asiakastukiviesteissä) olevaa tilauksen lopetusvaihtoehtoa.
    • Kirjaudu tilillesi verkkosivustollamme ja muuta asetuksiasi ja tietojasi.
    • Lähetä sähköpostia kansainväliselle tietosuojatiimillemme osoitteeseen privacy@dyson.com.
    Lue lisää Lue vähemmän
  • Mitä henkilötietoja Dyson jakaa kolmansille osapuolille?
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Ensinnäkään me emme koskaan myy henkilötietojasi kenellekään, ja luovutamme niitä vain tässä tietosuojakäytännössä eritellyissä tilanteissa tai kun pyydät meitä tekemään niin.



    Tietojen jakaminen Dyson-konsernin sisällä


    Useimmat Dysonin menetelmät, toimintatavat ja järjestelmät ovat yhteisiä koko Dyson-konsernille, mikä tarkoittaa, että meidän on jaettava henkilötietojasi keskenämme. Varmistamme, että pääsy henkilötietoihisi rajataan vain niihin henkilökuntamme jäseniin, jotka tarvitsevat tietoja, ja että koko henkilökunta ymmärtää henkilötietojesi suojauksen tavat ja syyt.



    Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat


    Jaamme henkilötietojasi tietyille kolmannen osapuolen palveluntarjoajille. He pääsevät vain niihin henkilötietoihin, joita he tarvitsevat palveluidensa tuottamiseen. Heitä vaaditaan pitämään henkilötietosi salassa, eivätkä he saa käyttää niitä muuten kuin meidän pyynnöstämme ja aina tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


    Nämä kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voidaan jakaa seuraaviin luokkiin:


    • tietyt jakelijat, jotka auttavat meitä myymään tuotteitamme tietyissä maissa
    • tuotteiden toimittamisessa avustavat kolmannet osapuolet
    • kolmannet osapuolet, jotka avustavat meitä postituspalveluissa, tuotepalveluissa ja -korjauksissa, ostojen käsittelyssä, rahoituspalveluissa, tarkastuspalveluissa, hallinnollisissa palveluissa ja IT-teknologiassa (esim. tietojen säilytys), turvapalveluissa ja vakuutuskorvausvaatimuksissa
    • kolmannet osapuolet, jotka auttavat meitä tarjoamaan palveluita ja vastaamaan sinulle.


    Mainonnassa ja markkinoinnissa avustavat kolmannet osapuolet


    Haluamme varmistaa, että mainontamme ja markkinointimme on sinulle ja muille asiakkaillemme merkityksellistä ja teidän näkökulmastanne kiinnostavaa. Tämä tarkoittaa, että työskentelemme kolmansien osapuolten kanssa saadaksemme tietää, kuinka hyvin verkkomainontamme toimii, tai saavuttaaksemme Dysonin tuotteista kiinnostuneet henkilöt. Kolmannet osapuolet hankkivat nämä tiedot asentamalla evästeitä verkkosivustollemme (löydät lisätietoja evästekäytännöstämme).


    Me jaamme myös suppeita henkilötietoja seuraavasti:


    • sellaisten sosiaalisen median alustojen (kuten Facebookin) kanssa, jotka tarjoavat mainontaamme alustoillaan
    • sellaisten kolmannen osapuolen tietopalvelujen ja analyysipalvelujen kanssa, jotka suorittavat tietojen yhdistämistä ja/tai analysointia puolestamme.


    Muut kolmannet osapuolet


    Jaamme tiettyjä henkilötietoja kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä havaitsemaan ja estämään petollista toimintaa. Näille kolmansille osapuolille jakamiimme tietoihin sisältyvät jotkin meille antamasi tiedot (kuten yhteystietosi ja tiedot maksuista) ja jotkin verkkotoimintaasi koskevat tiedot (kuten laitteesi IP-osoite). Näitä tietoja käytetään määritettäessä mahdollisia maksupetoksia. Yksi kolmansista osapuolista, joita käytämme petollisen toiminnan havaitsemiseen ja estämiseen, on yhtiö nimeltään Riskified.


    Se on vastuussa käyttämistään henkilötiedoista, joita se käyttää tietosuojakäytännössään määritettyihin tarkoituksiin (https://www.riskified.com/privacy/).


    Jaamme henkilötietojasi myös lain sitä vaatiessa, mukaan lukien vastatessamme oikeudenkäynnin vaatimuksiin, kuten tuomioistuimen määräykseen tai haasteeseen, tai noudattaaksemme muita kansallisia, osavaltion, maakunnan tai paikallisia lakeja.


    Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka jaamme henkilötietojasi, lähetä sähköpostia tietosuojatiimillemme osoitteeseen privacy@dyson.com.



    Verkkoyhteyslaitteiden toiminta kolmannen osapuolen laitteen kanssa


    Olemme lisänneet joihinkin Dysonin verkkoyhteyslaitteisiin toimintoja, joiden avulla Dyson-laitteet voivat toimia tiettyjen kotonasi olevien kolmannen osapuolen laitteiden kanssa (kuten Amazon Echo, joka tunnetaan myös nimellä Alexa). Tämän toiminnon avulla voit hyödyntää ”älykotiympäristöä” kokonaisvaltaisesti. Laitteet eivät silti ole yhteydessä keskenään, ellet sitä halua. Voit aktivoida kyseisen toiminnon halutessasi.


    Jos päätät, että Dysonin verkkoyhteyslaite saa olla yhteydessä kolmannen osapuolen laitteen kanssa, tietyt tiedot (kuten mahdolliset henkilötiedot) on jaettava kolmannen osapuolen laitteen ja kyseisen kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kanssa. Jotta kaksi laitetta voidaan yhdistää, jaettaviin tietoihin kuuluvat yleensä yksilöllinen viitenumero sekä tiedot laitteestasi ja siitä, miten käytät sitä. Annamme vain niin vähän henkilötietoja kuin tarvitaan kahden laitteen yhdistämisen mahdollistamiseksi. Yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten kolmas osapuoli käyttää henkilötietojasi (sekä kaikkia henkilötietoja, joita se kerää oman laitteensa kautta), esitetään kolmannen osapuolen tietosuojakäytännössä. Sinun on luettava kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntö huolellisesti, ennen kuin käytät heidän laitteitaan ja ennen kuin liität ne Dysonin verkkoyhteyslaitteeseesi. Voit estää Dyson-laitetta antamasta tietoja kolmannen osapuolen laitteelle katkaisemalla näiden välisen yhteyden.


    Jos haluat lisätietoja siitä, mitä tietoja Dysonin verkkoyhteyslaitteen ja kolmannen osapuolen laitteen kesken jaetaan, ota yhteyttä tietosuojatiimiimme kirjoittamalla osoitteeseen privacy@dyson.com.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Linkit kolmansien osapuolten verkkosivustoille
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Tarjoamme linkkejä muille verkkosivustoille, jotka eivät ole Dysonin ylläpitämiä ja valvomia. Emme valvo näiden sivustojen sisältöä emmekä ole vastuussa kyseisestä sisällöstä tai siitä, miten sivuista vastaavat kolmannet osapuolet keräävät tai käyttävät henkilötietojasi. Emme anna hyväksyntäämme millekään kolmannen osapuolen sivustolle emmekä tee mitään niihin liittyviä väitteitä.


    Kolmansien osapuolten verkkosivustoilla on yleensä omat tietosuojakäytäntönsä, joissa eritellään, kuinka ne käyttävät ja jakavat henkilötietojasi. Sinun tulisi tutustua huolellisesti näihin tietosuojakäytäntöihin ennen kyseisten verkkosivustojen käyttämistä varmistaaksesi, että hyväksyt tavat, joilla henkilötietojasi kerätään ja käytetään.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin meillä on tarve käyttää niitä tässä tietosuojakäytännössä ilmoitettuihin tarkoituksiin ja niin kauan kuin laki sitä vaatii. Henkilötietojesi varsinainen säilytysaika vaihtelee riippuen henkilötietojen tyypistä ja niiden käyttötarkoituksesta. Kun Dyson 360 Eye esimerkiksi kartoittaa kotisi huoneen, kyseistä karttaa säilytetään vain lyhyen aikaa. Kun taas ostat meiltä tuotteen, säilytämme tietoja sinusta ja ostoksestasi vähintään takuuajan loppuun saakka.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Asetuksesi ja valintasi
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Mahdollisuuksien puitteissa annamme sinun hallita sinusta keräämiämme henkilötietoja varmistaaksemme, että tiedot ovat paikkansapitäviä ja vastaavat mieltymyksiäsi. Sinulla on oikeus päästä säilyttämiimme henkilötietoihisi sekä päivittää ja korjata niitä. Voit tehdä sen joidenkin tilisi henkilötietojen osalta. Jos haluat muuttaa tapaa, jolla otamme sinuun yhteyttä, lue edeltä kohta ”Tuotteitamme, palveluitamme ja asiakastukeamme koskevien viestiasetusten muuttaminen”.


    Tietyissä tilanteissa voit myös:


    • estää henkilötietojesi käytön tiettyihin tarkoituksiin
    • pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käyttöä
    • pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan sinua koskevia henkilötietoja
    • pyytää meitä tarjoamaan henkilötietojasi kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle.

    Huomaathan, ettei näitä oikeuksia aina sovelleta ja että niihin on tiettyjä poikkeuksia. Meidän on myös varmistettava henkilöllisyytesi ennen tiettyihin pyyntöihin vastaamista.


    Jos maasi laki sallii maksun perimisen henkilötietoihin pääsystä tai muiden henkilötietoihisi liittyvien oikeuksien käyttämisestä, kerromme sinulle siitä.


    Jos haluat käyttää muita henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@dyson.com.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Henkilötietojesi suojaaminen
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia menetelmiä, kuten tietojen salausta, henkilötietojesi ja yksityisyytesi suojaamiseen. Tarkastamme nämä menetelmät säännöllisesti. Suojaamme henkilötietojasi käyttämällä sekä fyysisiä turvatarkastuksia että IT-tarkastuksia, kuten käyttöoikeuksien valvontaa, jotka rajoittavat ja hallitsevat tapaa, jolla henkilötietojasi ja dataa prosessoidaan, käsitellään ja hallinnoidaan. Varmistamme myös, että henkilökuntamme on saanut asianmukaisen koulutuksen henkilötietojesi suojaamiseen. Menetelmämme edellyttävät, että saatamme toisinaan pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi ennen henkilötietojesi antamista sinulle.



    Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että tietoturvaamme loukataan, jolloin henkilötietojesi suojaus vaarantuu ja meidän on kerrottava siitä sinulle, me myös teemme niin.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Henkilötietojesi siirto, säilytys ja maailmanlaajuinen käsittely
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Asiaankuuluva Dyson-konsernin yhtiö tai yhtiöt keräävät henkilötietoja sinusta maassa, jossa asut. Tämän jälkeen me (sekä ne kolmannet osapuolet, joille jaamme henkilötietojasi) isännöimme, säilytämme ja käsittelemme muulla tavoin näitä tietoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (päätoimipaikassamme), liitteessä luetelluissa Euroopan talousalueen (ETA) maissa tai mahdollisissa ETA:n ulkopuolisissa maissa, mukaan lukien liitteessä luetelluissa maissa.


    Varmistamme, että kaikki henkilötietojesi siirrot maasta toiseen noudattavat meitä koskevia tietosuojalakeja. Erityisesti Euroopan tietosuojalait sisältävät yksityiskohtaisia määräyksiä henkilötietojen siirtämisestä ETA:n ulkopuolelle.


    Siirtäessämme henkilötietoja ETA:n ulkopuolelle toimimme seuraavasti:


    • sisällytämme kyseisten kolmansien osapuolten kanssa tekemiimme sopimuksiin Euroopan neuvoston hyväksymät vakiosopimuslausekkeet tietosuojasta ja henkilötietojen siirrosta ETA:n ulkopuolelle (nämä vakiosopimuslausekkeet on hyväksytty Yleisen tietosuoja-asetuksen [GDPR] artiklaan 46.2 tai
    • varmistamme, että Euroopan neuvosto on GDPR:n artiklan 45 mukaisesti arvioinut tietosuojan tason ”riittäväksi” maassa, jossa henkilötietojasi käsitellään.

    Joka tapauksessa henkilötietojesi siirtämiseen, säilyttämiseen ja käsittelyyn sovelletaan tätä tietosuojakäytäntöä. Jos haluat lisätietoja henkilötietojesi maailmanlaajuisesta käsittelystä, ota meihin yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen privacy@dyson.com.


    Lisätietoja määräyksistä, jotka koskevat henkilötietojen siirtämistä ETA:n ulkopuolelle, sekä meidän soveltamistamme mekanismeista on saatavilla Euroopan neuvoston verkkosivustoilta tästä.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Lapset
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Dysonin verkkosivustoja, sovelluksia ja tuotteita ei ole tarkoitettu lapsille. Emme tietoisesti kerää mitään henkilötietoja lapsilta.


    Jos olet lapsi, älä yritä rekisteröityä verkkosivustoillemme tai sovelluksiemme tai tuotteidemme käyttäjäksi äläkä anna meille mitään henkilötietojasi muulla tavoin. Jos saamme tietää, että olemme tahattomasti saaneet henkilötietoja lapselta, poistamme kyseiset tiedot mahdollisimman pian.


    Jos saat tietää, että joku lapsi on antanut meille henkilötietojaan, ota meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@dyson.com

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Dyson careers -verkkosivusto
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Dyson careers -verkkosivusto käyttää henkilötietojasi tarjotakseen sinulle pyytämiäsi tietoja tai suorittaakseen pyytämäsi palvelut, kuten työhakemuksesi toimittamisen Dysonille. Saat lisätietoja siitä, miten henkilötietojasi hyödynnetään käyttäessäsi Dyson careers -verkkosivustoa, vierailemalla osoitteessa https://careers.dyson.com/privacy-policy.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Tähän tietosuojakäytäntöön tehtävät muutokset
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Tarkistamme ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön vähintään kerran vuodessa ja ilmoitamme viimeisen päivityksen päivämäärän käytännön lopussa.


    Jos teemme muutoksia tietosuojakäytäntöön, julkaisemme muutosten tiedot alla. Jos meillä on sähköpostiosoitteesi, saatamme lähettää tiedot kyseisistä muutoksista myös sähköpostitse. Pyydämme tarvittaessa sinua vahvistamaan, että hyväksyt kyseiset muutokset.


    Tämä tietosuojakäytäntö on tarkistettu ja päivitetty viimeksi maaliskuussa 2018.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Tähän tietosuojakäytäntöön aiemmin tehdyt muutokset
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Maaliskuu 2018
    Päivitimme maailmanlaajuisen tietosuojakäytännön Euroopan uusien tiesuojalakien vaatimusten mukaiseksi (erityisesti Yleinen tietosuoja-asetus).


    Marraskuu 2017
    Päivitimme maailmanlaajuista tietosuojakäytäntöä selittämällä, miten käytämme henkilötietojasi petosten havaitsemiseen ja estämiseen, ja tarkentamalla, kuinka käytämme tietoja reagoinnistasi sähköposteihimme sekä tietoja Dysonin verkkoyhteyslaitteista ja sovelluksista ja tietoja verkkotoiminnastasi.


    Kesäkuu 2017
    Lisäsimme joihinkin Dysonin verkkoyhteyslaitteisiin toimintoja, joiden avulla Dyson-laitteet voivat toimia tiettyjen kotonasi mahdollisesti olevien kolmannen osapuolen laitteiden kanssa (kuten Amazon Echo, joka tunnetaan myös nimellä Alexa).


    Toukokuu 2017
    Maailmanlaajuiseen tietosuojakäytäntöön tehtiin vähäisiä muutoksia, joissa selvennettiin oikeutta tietoihin pääsyyn ja tietojen jakamista kolmansille osapuolille.


    Elokuu 2016
    Maailmanlaajuiseen tietosuojakäytäntöön tehtiin vähäisiä muutoksia, joissa annettiin tarkempaa tietoa Dysonin kumppaneista ja selvennettiin sosiaalisen median markkinointia.


    Maaliskuu 2016
    Maailmanlaajuisen tietosuojakäytännön sisältävä portaali julkaistiin.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Tämän tietosuojakäytännön käännökset
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Tämä tietosuojakäytäntö on käännetty englannista useiden maiden virallisille kielille. Olemme tehneet näin varmistaaksemme, että käytäntö on selkeä ja verkkosivustojemme, sovellustemme ja verkkoyhteyslaitteidemme kaikkien käyttäjien saatavilla.


    Jos tietosuojakäytännön käännösten välillä on ristiriitoja, englanninkielinen versio pätee.

    Lue lisää Lue vähemmän
  • Ota meihin yhteyttä
    Lue lisää
    Lue vähemmän

    Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa tai haluat tehdä valituksen säilyttämiemme henkilötietojesi käytöstä, lähetä meille sähköpostia tai kirjoita tietosuojatiimillemme tai ota yhteyttä maasi tietosuojavaltuutettuun liitteen ohjeiden mukaisesti.


    Voit myös ottaa yhteyttä maasi valvontaviranomaiseen, joka on vastuussa henkilötietoja koskevien valitusten käsittelystä. Tiedot maasi valvontaviranomaisesta ja tämän yhteystiedoista löytyvät liitteestä.


    Voit ottaa yhteyttä tietosuojatiimiin milloin tahansa sähköpostitse osoitteeseen privacy@dyson.com tai kirjoittamalla osoitteeseen C/O The Privacy Team, Malmesbury HQ, Tetbury Hill, Malmesbury, Wiltshire, SN16 0RP. [Voit myös ottaa yhteyttä maasi tietosuojavaltuutettuihin käyttämällä liitteen yhteystietoja]. Vastaamme niin pian kuin mahdollista.

    Lue lisää Lue vähemmän