Databeskyttelseserklæring for ejere

Hos Dyson forpligter vi os til at sikre, at dine personoplysninger beskyttes og aldrig misbruges.

Denne databeskyttelseserklæring forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler og hvorfor, hvordan vi bruger dem, den kontrol du har over dine personoplysninger og de procedurer, som vi har indført for at beskytte dem.
"Dyson-ingeniører er fokuseret på at få hardware og software til at arbejde sammen om at udvikle højtydende teknologi, der forstår miljøet, det er i, og hvordan man forbedrer det. Vores maskiner bliver mere og mere intelligente, men med viden kommer et stort ansvar. Vi er bevidst magert med dataene vi indfanger og håndterer det med stor respekt. Vi behandler som en prioritet beskyttelsen af ​​dit privatliv og beskyttelsen og sikker opbevaring af dine data. ” James Dyson

Hvem er ansvarlig for dine personoplysninger?

Personoplysninger, som vi indsamler om dig

Det er ikke nødvendigt for os at indsamle alle personoplysninger om dig. Vores hovedårsag til indsamling af dine personoplysninger er at levere og forbedre den service, samt de produkter og oplevelser, som du og vores kunder forventer af os.

Personoplysninger defineres forskelligt over hele verden. For at garantere din ret til privatlivets fred og beskyttelsen af dine oplysninger definerer vi dem som alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig eller en anden enkeltperson.

Udvid alt for at læse

Skjul alle

  • De personoplysninger, som vi behandler om dig, hører hovedsageligt under en af følgende kategorier:

    Læs mere
    Læs mindre

    Kategory Eksempler
     

    Identifikatorer

    Navn, e-mailadresse, leveringsadresse, IP-adresse, cookie-id, ordrenummer, oplysninger om din enhed (f.eks. id eller IMEI-nummer)

     
    Ordreoplysninger Købt(e) produkt(er), betalingsoplysninger, leveringsoptegnelser
     
    Internetaktivitet Oplysninger fra online-sporingsteknologier (f.eks. cookies, der registrerer, hvilke områder af vores websted du brugte mere tid på at kigge på sammenlignet med andre)
     
    Geoplaceringsoplysninger Hvis du opretter forbindelse til Dysons Wi-Fi i en af vores butikker, ved vi, at din smartenhed befinder sig i vores butik på det pågældende tidspunkt

    Dyson bruger Android-placeringstjenester ved tilslutning for at muliggøre parring af et Dyson-produkt med Dyson Link-appen via Bluetooth eller wi-fi. Bemærk, at Dyson ikke indsamler nogen placeringsdata som følge af denne forbindelse.

    Derudover bruger vores Light Cycle placeringsstjenester i baggrunden til at:
    • Modtage produkt-softwareopdateringer
    • Synkronisere tiden på produktet med tiden på din tilsluttede mobile enhed
    • Indlæse og ændre eventuelle tidsplaner, præferencer og indstillingsændringer for dit produkt
    • Opretholde den rigtige lysprofil baseret på placeringen af dit lys


    Light Cycles placeringsdata anonymiseres hos Dyson, da placeringsdataene vedrører produktet og ikke brugeren.

     
    Præferenceoplysninger Oplysninger om dine markedsføringsvalg, husstand, dit hjem og din teknologi, dine allergier og interesser, og hvad der appellerer mest til dig ved Dyson (f.eks. gennem din Dyson-konto eller som svar på frivillige spørgeundersøgelser)
    Læs mere Læs mindre
  • De personoplysninger, som vi behandler om dig, hører hovedsageligt under en af følgende kategorier:

    Læs mere
    Læs mindre

    Kategory Eksempler
     

    Identifikatorer

    Navn, e-mailadresse, leveringsadresse, IP-adresse, cookie-id, ordrenummer, oplysninger om din enhed (f.eks. id eller IMEI-nummer)

     
    Ordreoplysninger Købt(e) produkt(er), betalingsoplysninger, leveringsoptegnelser
     
    Internetaktivitet Oplysninger fra online-sporingsteknologier (f.eks. cookies, der registrerer, hvilke områder af vores websted du brugte mere tid på at kigge på sammenlignet med andre)
     
    Geoplaceringsoplysninger Hvis du opretter forbindelse til Dysons Wi-Fi i en af vores butikker, ved vi, at din smartenhed befinder sig i vores butik på det pågældende tidspunkt

    Dyson bruger Android-placeringstjenester ved tilslutning for at muliggøre parring af et Dyson-produkt med Dyson Link-appen via Bluetooth eller wi-fi. Bemærk, at Dyson ikke indsamler nogen placeringsdata som følge af denne forbindelse.

    Derudover bruger vores Light Cycle placeringsstjenester i baggrunden til at:
    • Modtage produkt-softwareopdateringer
    • Synkronisere tiden på produktet med tiden på din tilsluttede mobile enhed
    • Indlæse og ændre eventuelle tidsplaner, præferencer og indstillingsændringer for dit produkt
    • Opretholde den rigtige lysprofil baseret på placeringen af dit lys


    Light Cycles placeringsdata anonymiseres hos Dyson, da placeringsdataene vedrører produktet og ikke brugeren.

     
    Præferenceoplysninger Oplysninger om dine markedsføringsvalg, husstand, dit hjem og din teknologi, dine allergier og interesser, og hvad der appellerer mest til dig ved Dyson (f.eks. gennem din Dyson-konto eller som svar på frivillige spørgeundersøgelser)
    Læs mere Læs mindre
Hvis du deler oplysninger om andre personer med os (f.eks. hvis du har købt et Dyson-produkt til en anden person, eller hvis du tilmelder en anden person til en Dyson-app), skal du tjekke med den pågældende person, hvorvidt de accepterer at du deler deres personoplysninger med os, og accepterer, at vi bruger dem i overensstemmelse med denne databeskyttelseserklæring.

Endelig er Dysons websteder, apps og produkter ikke beregnet til børn. Hvis vi bevidst indsamler og behandler børns oplysninger, vil passende oplysninger om den pågældende behandling blive tilvejebragt på indsamlingstidspunktet.Samtykke fra forælder og/eller værge til disse oplysninger indhentes på tidspunktet for dataindsamling, som og når det er påkrævet.

Hvordan og hvorfor vi bruger dine personoplysninger

Det er ikke nødvendigt for os at indsamle alle personoplysninger om dig. Vores hovedårsag til indsamling af dine personoplysninger er at levere og forbedre den service, samt de produkter og oplevelser, som du og vores kunder forventer af os.

Personoplysninger defineres forskelligt over hele verden. For at garantere din ret til privatlivets fred og beskyttelsen af dine oplysninger definerer vi dem som alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig eller en anden enkeltperson.

Udvid alt for at læse

Skjul alle

  • Til at levere vores produkter og/eller tjenester til dig

    Læs mere
    Læs mindre

    Dyson skal bruge dine personoplysninger til at bestille, behandle betalingen af, samt koordinere leveringen af produkter.


    Denne behandling omfatter at:


    • administrere og koordinere køb, levering og eftersalgsservice af dine produkter (som påkrævet)

    • svare på dine forespørgsler og anmodninger (gennem forskellige kanaler såsom online, personligt, over telefonen, pr. post, webchat og sms)

    • dokumentere, overvåge og registrere vores produkters livscyklus, herunder lagerstyring

    • kontakte dig, når produkter eller modeller kommer på lager.

    Læs mere Læs mindre
  • Til at yde support til de produkter og/eller tjenester, som du har købt

    Læs mere
    Læs mindre

    Til at yde support til de produkter og/eller tjenester, som du har købt Hvis du har et forbundet produkt, bedes du besøge siden Forbundne produkter for at få oplysninger, der er specifikke for dit produkt.


    Vi gør dette ved at overvåge dit produkts ydeevne og sende dig relevante produktsupportmeddelelser. Du kan fravælge disse aktiviteter til enhver tid. Se afsnittet “Dine kontroller og valg” nedenfor.


    Hvis du har Dyson Link-appen, overvåger vi dit produkts ydeevne og stabilitet, hvilket giver os mulighed for at:


    • optimere dets ydeevne og din oplevelse af produktet. Vi ønsker især at kunne identificere, hvornår der kan være et problem med dit produkt, så vi kan informere dig om det så hurtigt som muligt (nogle gange er vi i stand til at gøre det, før problemet bliver synligt)

    • levere opdateringer og tjenester til vores forbundne produkter (som omfatter opdateringer og opgraderinger til softwaren i produktet og appen, der forbinder til det).


    Ved at sende dig produktsupportmeddelelser er det muligt for os at:


    • tilvejebringe nyttige oplysninger om dit Dyson-produkt eller den Dyson-tjeneste, du bruger, for eksempel:

      • væsentlige produkttjenesteopdateringer

      • påmindelser om, hvordan du udfører vedligeholdelse for optimal ydeevne

      • underretninger om anbefalede app- eller softwareopdateringer eller -opgraderinger, som vi mener vil forbedre dit produkts ydeevne

      • oplysninger om, hvordan og hvor du får hjælp fra Dyson-eksperter, hvis du har brug for support

      • oplysninger om din Dyson-garanti

      • underretninger vedrørende eventuelle vigtige meddelelser om produktsikkerhed eller produkttilbagekaldelse

    • levere forbedrede ejeroplevelser via nye teknologier såsom vores mobilapplikationer.


    Som led i disse aktiviteter kombinerer vi forskellige kategorier af personoplysninger, som vi indsamler om dig. For eksempel kombinerer vi personoplysninger fra dine onlineinteraktioner, oplysninger, som du deler med os, eller oplysninger fra Dyson-produkter, til profilering og statistisk analyse af produktpopularitet, af din adfærd, når du bruger vores websted eller apps, eller af hvordan vores produkter bruges.

    Læs mere Læs mindre
  • Til at forbedre dine produkter, tjenester og kundeoplevelse

    Læs mere
    Læs mindre

    Vi indsamler personoplysninger for at finde ud af, hvor vi kan foretage forbedringer til vores produkter, tjenester og kundeoplevelse. Vi indsamler disse personoplysninger fra dine forbundne produkter gennem din Dyson Link-app eller direkte fra dig gennem din feedback og dine onlineinteraktioner.


    Hvis du har Dyson Link-appen, overvåger vi din brug af vores forbundne produkter til følgende formål:


    • til generelt at forbedre vores produkter, teknologi og tjenester

    • til at overvåge din brug af vores forbundne produkter, således at vi kan optimere deres ydeevne og din oplevelse af at bruge dem.


    Vores kunder er kernen i alt, hvad vi foretager os. For at sikre, at vi leverer den bedst mulige service, behandler vi din feedback og dine præferencer gennem:


    • kundetilfredshedsundersøgelser for at gøre det muligt for os at identificere, hvor service- og produktforbedringer kan foretages, og for at give os mulighed for at forbedre din oplevelse, hvis du har brug for support fra en af vores eksperter

    • dine onlineinteraktioner, alene og i kombination med andre personoplysninger, som vi indsamler om dig, til at identificere eventuel del af vores websteder eller apps, der ikke fungerer så godt, som de burde – så vi kan løse problemer og gøre vores websteder og apps bedre for dig og andre brugere.


    Dyson bruger den bedste tilgængelige teknologi til at behandle og beskytte dine oplysninger, hvilket i begrænsede tilfælde omfatter brugen af kunstig intelligens (såsom maskinlæring). For eksempel bruger vi kunstig intelligens-teknologi i live chat-funktionen på vores websted for at svare på ofte stillede spørgsmål uden at skulle vente på en tilgængelig kundeservicemedarbejder.[g1][g2] [/g2][/g1]


    Bemærk venligst, at Dyson ikke træffer nogen beslutninger, der involverer brugen af algoritmer eller profilering, der har en juridisk eller væsentlig indvirkning for dig.[

    Læs mere Læs mindre
  • Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

    Læs mere
    Læs mindre

    Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe vi har brug for dem, for at kunne bruge dem af de årsager, der er angivet i denne databeskyttelseserklæring, og så længe vi er forpligtede til at opbevare dem ved lov.


    Den faktiske periode, hvorunder vi opbevarer dine personoplysninger, vil variere afhængigt af typen af personoplysninger, og hvordan de bruges. Når du for eksempel køber et produkt fra os, opbevarer vi som minimum oplysninger om dig og dit køb under garantiperioden.

    Læs mere Læs mindre
  • Til at holde dig opdateret

    Læs mere
    Læs mindre

    Vi elsker at gøre dig opmærksom på vores seneste produktannonceringer, ejertilbud, muligheder for at teste nye Dyson-produkter eller kommende begivenheder. Fra tid til anden kan vi også sende dig oplysninger om James Dyson Foundation og James Dyson Award.


    I sidste ende vil vi gerne sørge for, at du er glad for de meddelelser, du modtager fra os. Vi gør dette ved enten at tilbyde dig muligheden for at fravælge (f.eks. servicemails) eller give dig mulighed for at tilvælge (f.eks. give samtykke til markedsføringsmails). Se afsnittet “Dine kontroller og valg” for yderligere oplysninger.


    Vi kontakter dig på forskellige måder, herunder via e-mail, post, sms, meddelelser og push-notifikationer i appen, via sociale medieplatforme og pr. telefon. Vi bruger profilering og statistisk analyse til at identificere, hvilke meddelelser fra Dyson, der er relevante og interessante for dig.
    Det gør vi ved at:


    • analysere og forbedre de oplysninger, som vi indsamler

    • udarbejde brugerprofiler, rapporter og målrettet annoncering

    • kun medtage dig i udvalgte markedsføringskampagner og invitationslister til events

    • rdere effektiviteten af vores reklamekampagner og annoncering

    • tilpasse og forbedre den måde, hvorpå du handler og interagerer med os i fremtiden (f.eks. ved at matche det, du ser på vores websted, baseret på det, du tidligere har været interesseret i).

    Læs mere Læs mindre
  • Til at markedsføre Dyson, vores produkter og tjenester

    Læs mere
    Læs mindre

    For at markedsføre vores produkter afholder vi ofte Dyson-begivenheder på en række forskellige steder, såsom i Dyson-butikker eller andre detailbutikker. Ved at deltage i disse begivenheder kan dine personoplysninger blive registreret:


    • som en del af fotos eller filmoptagelser til sociale medier, salgsfremmende medier eller til arkiveringsformål

    • af vores eksperter og stylister til deling på sociale medier eller i salgsfremmende materialer

    • til at booke en aftale med en af vores eksperter.

    Læs mere Læs mindre
  • Til at beskytte Dyson og vores kunder

    Læs mere
    Læs mindre

    Dyson kan også behandle nogle af de personoplysninger, som du tilvejebringer, for at:


    • påvise og forebygge kriminel aktivitet, herunder svig

    • holde vores websteder, apps, produkter og it-systemer sikre

    • hjælpe med eventuelle tvister, krav eller undersøgelser vedrørende dit Dyson-produkt eller garantianliggender

    • overholde vores juridiske forpligtelser

    • give dig opdateringer om væsentlige ændringer i Dysons politikker, vilkår og betingelser samt eventuelle andre anliggender, som vi skal informere dig om.

    Læs mere Læs mindre
  • Hvad er vores begrundelse for håndtering af dine personoplysninger på denne måde?

    Læs mere
    Læs mindre

    Databeskyttelseslove og love om privatlivets fred kræver i nogle lande, at vi har det, der kaldes et “retsgrundlag” eller en “lovlig begrundelse” for håndtering af personoplysninger. Det betyder generelt, at vi skal have en juridisk begrundelse for at håndtere dine personoplysninger.


    For at behandle dine oplysninger påberåber vi os hovedsageligt følgende retsgrundlag:


    1. Kontrakt – f.eks. skal vi behandle dine leverings- og betalingsoplysninger for at levere det produkt til dig, som du har købt

    2. Samtykke – f.eks. sender vi dig markedsføringsmeddelelser, hvis du har givet samtykke

    3. Legitime interesser – f.eks. behandler vi ordreoplysninger for at påvise svigagtige aktiviteter og beskytte Dyson og vores kunder


    Under nogle omstændigheder skal vi håndtere dine personoplysninger på en bestemt måde for at kunne overholde vores juridiske forpligtelser; for eksempel, hvis vi modtager en anmodning om dine personoplysninger fra en tilsynsmyndighed eller retshåndhævende myndighed.


    I sidste ende er årsagen til, at vi håndterer dine personoplysninger, som vi gør, at vi således direkte eller indirekte kan forbedre vores produkter, tjenester og din generelle oplevelse af Dyson som virksomhed. Uanset vores begrundelse for håndtering af dine personoplysninger, sørger vi for, at vi træffer foranstaltninger til at overholde vores forpligtelse til at beskytte dit privatliv.

    Læs mere Læs mindre

Deling og overførsel af dine personoplysninger

Vigtigst af alt sælger vi aldrig dine personoplysninger til nogen og deler dem kun som beskrevet i denne databeskyttelseserklæring, eller når du beder os om at gøre det.

Udvid alt for at læse

Skjul alle

  • Deling i Dyson-koncernen

    Læs mere
    Læs mindre

    De fleste af Dysons processer, procedurer og systemer deles på tværs af Dyson-koncernen, hvilket betyder, at vi skal dele dine personoplysninger mellem os. Vi sørger for, at adgang til dine personoplysninger begrænses til de af vores medarbejdere, som har brug for dem, og at alle medarbejdere forstår, hvordan og hvorfor vi beskytter dine personoplysninger. Overførsler af personoplysninger mellem Dyson-enheder (herunder dem uden for EØS) reguleres af Dysons koncerninterne aftale.

    Læs mere Læs mindre
  • Deling med tredjeparter

    Læs mere
    Læs mindre

    Vi deler dine personoplysninger med visse tredjepartstjenesteudbydere. De har kun adgang til de personoplysninger, som de skal bruge til at udføre de pågældende tjenester. For eksempel vil dine ordre- og leveringsoplysninger blive delt med vores kurerer. De er forpligtede til at holde dine personoplysninger fortrolige, må ikke bruge dem på anden måde end i henhold til vores anvisninger, og skal altid agere i overensstemmelse med denne databeskyttelseserklæring.


    redjeparterne, der leverer tjenester, hører under følgende kategorier:


    • Distributører, der hjælper os med at sælge vores produkter i visse lande

    • Dem, der hjælper os med at levere produkter til dig,

    • Dem, der hjælper os med at levere relevante og interessante meddelelser til dig (f.eks. sociale medieplatforme, analysevirksomheder, markedsførings- og annonceringsbureauer)

    • Tredjeparter, der hjælper os med posttjenester, produkttjenester og -reparationer, behandling af produktkøb, finansielle tjenester, revisionstjenester, administrative tjenester, it-teknologier (f.eks. dataopbevaring), sikkerhedstjenester og forsikringskrav

    • Tredjeparter, der hjælper os med at levere tjenester og svar til dig.


    Vi deler visse personoplysninger med tredjeparter, som hjælper os med at påvise og forebygge kriminel aktivitet (såsom svigagtige transaktioner). De oplysninger, som vi deler med de pågældende tredjeparter, omfatter nogle af de oplysninger, som du deler med os (såsom dine kontaktoplysninger og oplysninger om transaktionen), og nogle af oplysningerne fra dine onlineinteraktioner (såsom din enheds IP-adresse). Disse oplysninger bruges til at afgøre, hvorvidt en transaktion muligvis er svigagtig. En af de tredjeparter, som vi bruger til at hjælpe os med at påvise og forebygge svigagtige transaktioner, er Riskified. De er ansvarlige for deres brug af dine personoplysninger og bruger dem til de formål, der er angivet i deres databeskyttelseserklæring.


    Vi deler også dine personoplysninger, hvis vi er forpligtede til at gøre det ved lov, herunder som svar på en retsproces, såsom en retskendelse eller stævning, eller for at overholde andre nationale, statslige, provinsielle eller lokale love.


    Endelig kan du, ved køb af et Dyson-produkt, interagere med en tredjepart, der er uafhængigt ansvarlig for de personoplysninger, som du tilvejebringer. Hvis du for eksempel køber et Dyson-produkt i henhold til en finansieringsaftale, vil din finansieringsaftale være direkte med den pågældende tredjepart, og du bør læse deres databeskyttelseserklæring(er) separat.

    Læs mere Læs mindre
  • Dataoverførsler, opbevaring og den globale håndtering af dine personoplysninger

    Læs mere
    Læs mindre

    Det/de relevante Dyson-koncernselskab(er) indsamler personoplysninger fra dig i det land, hvor du bor. Vi, og de pågældende tredjeparter, som vi deler dine personoplysninger med, skal derefter hoste, opbevare og på anden måde håndtere de pågældende oplysninger i Storbritannien, i landene inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), eller i et hvilket som helst land uden for EØS, herunder dem, der er angivet på siden Kontaktpersoner.


    Vi vil sørge for, at eventuelle overførsler af dine personoplysninger fra et land til et andet overholder de databeskyttelseslove og love om privatlivets fred, der gælder for os.


    Europæiske databeskyttelseslove omfatter især specifikke regler om overførsel af personoplysninger uden for EØS. Overførsler af personoplysninger mellem Dyson-enheder (herunder dem uden for EØS) reguleres af Dysons koncerninterne aftale.


    Når vi overfører personoplysninger uden for EØS, vil vi:


    • medtage passende mekanismer for at sikre den fortsatte opfyldelse af forventede sikkerheds- og databeskyttelseskravr

    • sikre, at det land, hvori dine personoplysninger håndteres, har indført passende beskyttelsesniveauer.


    Under alle omstændigheder vil vores overførsel, opbevaring og håndtering af dine personoplysninger fortsætte med at være underlagt denne databeskyttelseserklæring.

    Læs mere Læs mindre
  • Interaktion mellem forbundne produkter og tredjepartsprodukter

    Læs mere
    Læs mindre

    [g1]Interaktion mellem forbundne produkter og tredjepartsprodukter Vi har føjet funktionalitet til nogle af vores forbundne produkter, som gør det muligt for dit Dyson-produkt at interagere med visse tredjepartsprodukter, som du har i dit hjem (såsom Amazon Echo, også kendt som Alexa). Denne funktionalitet giver dig mulighed for at drage fuld fordel af et “intelligent hjem”-miljø. Produkterne interagerer dog kun, hvis du ønsker det, ved at aktivere den relevante funktionalitet.


    Hvis du vælger at give dit forbundne Dyson-produkt mulighed for at interagere med et tredjepartsprodukt, skal visse oplysninger (herunder potentielle personoplysninger) deles med tredjepartsproduktet og den relevante tredjepartsudbyder. Vi skal som regel dele et unikt referencenummer for at forbinde de to produkter, samt oplysninger om dit produkt, og hvordan du bruger det. Vi deler kun det minimale antal personoplysninger, der er nødvendige for at de to produkter kan interagere. Nærmere oplysninger om, hvordan tredjeparten bruger dine personoplysninger (samt eventuelle personoplysninger, som den indsamler via sit eget produkt), er angivet i tredjepartens databeskyttelseserklæring. Du bør gennemgå tredjeparters databeskyttelseserklæring(er) omhyggeligt, før du bruger deres produkter, og før du forbinder dem med dit forbundne Dyson-produkt. Du kan forhindre dit forbundne Dyson-produkt i at dele oplysninger med tredjepartsproduktet til enhver tid ved at deaktivere forbindelsen mellem de to.


    Se siden Forbundne produkter for oplysninger, der er specifikke for dit produkt.

    Læs mere Læs mindre
  • Links til tredjepartswebsteder

    Læs mere
    Læs mindre

    Vi tilvejebringer links til andre websteder, som ikke drives og kontrolleres af Dyson. Vi har ingen kontrol over og er ikke ansvarlige for indholdet af disse websteder, eller hvordan de tredjeparter, der er ansvarlige for dem, indsamler og bruger dine personoplysninger. Vi hverken godkender eller fremsætter eventuelle erklæringer om tredjepartswebsteder.


    Tredjepartswebsteder har som regel deres egne databeskyttelseserklæringer, der forklarer, hvordan de bruger og deler dine personoplysninger. Du bør gennemgå disse databeskyttelseserklæringer omhyggeligt, før du bruger disse websteder for at sikre, at du er tilfreds med, hvordan dine personoplysninger indsamles og deles.

    Læs mere Læs mindre

Dine kontroller og valg

Hvis det er muligt, giver vi dig kontrol over de personoplysninger, som vi indsamler om dig, for at sikre, at de er nøjagtige og afspejler dine præferencer. Du har ret til at få indsigt i, opdatere og ændre personoplysninger, som vi opbevarer om dig. Du kan gøre dette i forbindelse med nogle af dine personoplysninger gennem din konto hos Dyson.

Vi sender dig kun markedsføringsmeddelelser, når du har fortalt os, at det er i orden, at vi gør det. Hvis du tidligere har sagt, at du gerne vil have, at vi kontakter dig (“tilvalgt”), men gerne vil ændre eller opdatere den måde, hvorpå vi gør det, kan du opdatere dine præferencer ved at:

    ◦ Kontakte Dysons kundeservice og angive, at du gerne vil ændre eller opdatere den måde, hvorpå vi kontakter dig;

       eller

    ◦ Logge ind på din konto på vores websted og ændre dine præferencer og oplysninger.

Under visse omstændigheder har du også ret til at bede os om at:

    ◦ Stoppe med at bruge dine personoplysninger til visse formål

    ◦ Begrænse vores brug af dine personoplysninger

    ◦ Fjerne eller slette personoplysninger om dig

    ◦ Give dine personoplysninger til en tredjepartstjenesteudbyder.

Du har for eksempel ret til at gøre indsigelse mod vores overvågning af din brug af vores websteder og forbundne produktapps, og hvordan du interagerer med vores reklamekampagner og annoncering online til disse formål.

Bemærk venligst, at disse rettigheder ikke altid finder anvendelse, og at der er visse undtagelser til dem.

Hvis du, eller en part, der er bemyndiget til at handle på dine vegne, ønsker at udøve en af dine rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail til privacy@dyson.com eller ringe til dit lokale Dyson-center fra siden Kontaktpersoner. Vi sender dig et link til vores databeskyttelsesportal ved hjælp af de kontaktoplysninger, som du tilvejebringer, hvor du opfordres til at tilvejebringe yderligere oplysninger om din anmodning, og modtager yderligere oplysninger om, hvordan vi behandler den pågældende anmodning.

Vi skal også bekræfte din identitet, før vi efterkommer visse anmodninger. Vi kan muligvis ikke svare på din anmodning eller tilvejebringe personoplysninger for dig, hvis vi ikke kan bekræfte din identitet eller myndighed til at fremsætte anmodningen på en anden persons vegne.

Hvis lovgivningen i dit land giver os tilladelse til at tage et gebyr for at give dig indsigt i dine personoplysninger, eller for at udøve enhver af dine andre rettigheder i forbindelse med dine personoplysninger, informerer vi dig herom. Du vil ikke blive genstand for diskrimination for at udøve enhver af de rettigheder, der gælder for dig.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Vi forpligter os til at beskytte dine personoplysninger.Vi bruger passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, herunder kryptering, til at beskytte dine personoplysninger og dit privatliv, og gennemgår dem regelmæssigt. Vi beskytter dine personoplysninger ved hjælp af en kombination af fysiske og it-sikkerhedskontroller, herunder adgangskontroller, der begrænser og styrer den måde, hvorpå dine personoplysninger og data behandles, administreres og håndteres. Vi sikrer også, at vores medarbejdere har modtaget tilstrækkelig træning i at beskytte dine personoplysninger. Vores procedurer betyder, at vi lejlighedsvis kan anmode om bevis for identitet, før vi deler dine personoplysninger med dig.

Hvis vi har givet dig (eller hvis du har valgt) en adgangskode, som giver dig adgang til en portal eller konto, er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig.Vi beder dig om ikke at dele din(e) adgangskode(r) med nogen.

I det usandsynlige tilfælde at vi bliver genstand for et sikkerhedsbrud, der kompromitterer vores beskyttelse af dine personoplysninger, og vi er nødt til at informere dig herom, vil vi gøre det.