Kennisgeving Dyson Smart-producten

Bij Dyson zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens beschermd en nooit misbruikt worden. Wanneer u de MyDyson™-app downloadt, kunt u elk Dyson Smart-apparaat bedienen en controleren met behulp van uw telefoon.

Expandera för att läsa hela meddelandet om Smart-producten

Komprimera meddelanden om Smart-producten

 • Smart-producten

  Läs mer
  Läs mindre
   Service eller maskin
  Insamlad data
  Hur det används
  Utomstående

  Dyson-länkapp


  MyDyson™-appen kan användas för att hantera och styra dina produkter från din smarta enhet. Se smart hem-sidan för mer information.
  MyDyson™-appen kan även användas för att ta reda på mer om dina icke-smarta enheter, som till exempel guider, support och felsökning.


  De MyDyson™-app verzamelt:

  • Inloggegevens (zoals uw e-mailadres en wachtwoord);
  • Informatie over uw apparaat (zoals besturingssysteem, merk van het apparaat en gebruiksanalysegegevens);
  • Gegevens over productprestaties; en
  • Cookiegegevens (zie onze cookieverklaring voor meer informatie).
  MyDyson™-appen samlar in följande:
  • Uw app-account te beveiligen, zodat alleen u er toegang toe heeft;
  • De app soepel te laten werken doordat we geïnformeerd worden over eventuele problemen;
  • Ger dig innehåll i appen som är relevant för dig och din Dyson-maskin.
  • Levererar relevanta pushmeddelanden om din smarta Dyson-maskins prestanda, om du har samtyckt till att vi gör det.

  Dyson maakt gebruik van een aantal derden om ons te helpen diensten aan u te verlenen. We gebruiken bijvoorbeeld externe cloudsysteemproviders zoals Amazon Web Services en Google Cloud voor het veilig en legaal opslaan van uw accountinformatie en inloggegevens.

  We delen uw gegevens ook met derden waar u ons om hebt gevraagd. Bijvoorbeeld wanneer u de app verbindt met een spraakassistent, zoals Alexa, Google Home en Siri.

   

  Smart-luchtreinigers - het assortiment van Dyson-luchtreinigingsproducten


  Het assortiment luchtreinigingsproducten bewaakt de luchtkwaliteit in de ruimte waar het apparaat zich bevindt. Gegevens van uw product worden gebruikt om u een nauwkeurig beeld te geven van de uitsplitsing van de luchtkwaliteit in uw huis. We kunnen uw gegevens delen met derden die ons ondersteunen bij het leveren van diensten aan u. Gebruiksgegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt door externe gelieerde bedrijven in markten van Dyson waar reparatie- en onderhoudsdiensten worden uitbesteed. Dit gebeurt alleen wanneer u uw smart-product verbindt met de MyDyson™-app. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.

   Verlichting


  Ons verlichtingsassortiment maakt gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met de MyDyson™-app, in tegenstelling tot onze andere producten die gebruikmaken van wifi. We gebruiken informatie over uw leeftijd en locatie om de juiste kleur en helderheid voor uw ogen te bepalen. We kunnen uw gegevens delen met derden die ons ondersteunen bij het leveren van diensten aan u. Gebruiksgegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt door externe gelieerde bedrijven in markten van Dyson waar reparatie- en onderhoudsdiensten worden uitbesteed. Dit gebeurt alleen wanneer u uw smart-product verbindt met de MyDyson™-app. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.

  Robotstofzuigers van Dyson


  Dyson-robots gebruiken hun 360 Eye om door uw huis te navigeren.


  Beelden van de 360 Eye-camera blijven op uw apparaat en worden niet geopend door Dyson. Dyson 360 Eye gebruikt zijn infraroodsensoren om een kaart te maken van het gebied dat wordt schoongemaakt bij elke schoonmaakbeurt, zodat het weet waar nog moet worden schoongemaakt. 

   

  Dyson 360 Heurist™ gebruikt zijn sensoren om een kaart van uw huis te maken. Hiermee kunt u aanpassen welke zones van uw huis door de robot moeten worden schoongemaakt, welke stroomstand u in elk gebied moet gebruiken en of er gebieden zijn die de robot moet vermijden.

  Beelden van de 360 Eye-camera blijven op uw apparaat en worden niet geopend door Dyson.

  Vastgelegde gegevens van schoonmaakbeurten worden veilig naar de MyDyson™-app verzonden, zodat u kunt zien waar de robot heeft schoongemaakt. 

  De kaart wordt veilig opgeslagen in de MyDyson™-app, zodat u deze eventueel kunt aanpassen.

  We kunnen uw gegevens delen met derden die ons ondersteunen bij het leveren van diensten aan u. Gebruiksgegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt door externe gelieerde bedrijven in markten van Dyson waar reparatie- en onderhoudsdiensten worden uitbesteed. Dit gebeurt alleen wanneer u uw smart-product verbindt met de MyDyson™-app. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie. 

  Andere apparaten van Dyson


  Gebruiks- en prestatiegegevens worden door het product verzameld terwijl het aanstaat. Deze informatie blijft op uw apparaat staan en wordt niet naar Dyson gestuurd. In het geval dat u een probleem of fout met uw product hebt, zal Dyson deze gegevens gebruiken om een oplossing beter te bepalen. Dyson heeft alleen toegang tot deze gegevens wanneer we fysieke toegang hebben tot de microchip in uw apparaat. We kunnen uw gegevens delen met derden die ons ondersteunen bij het leveren van diensten aan u. Gebruiksgegevens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt door externe gelieerde bedrijven in markten van Dyson waar reparatie- en onderhoudsdiensten worden uitbesteed. Dit gebeurt alleen wanneer u uw smart-product verbindt met de MyDyson™-app. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.


  Läs mer Läs mindre